Aikuisen laihdutus

Se on, jahka näytän ihan tavalliselta. Terveyttä edistävän painonpudotuksen tavoitteet saattavat olla yllättävän armollisia. Me ollaan kokeilleet lukuisia laihdutusvalmisteita, niin Suomessa myytäviä kuten myös ulkomailta hankittavia valmisteita. Kouluruokalassa meillä onkin erinomaisia tuoresalaatteja.

Ryhmä taikka laihdutuskaveri voikin lisätä motivaatiota. Ohjelma lahjoittaa sinulle vapauden päättää itse mitä syöt! Huomaat muutamassa päivässä mitä kandee syödä isompi määrä sekä jota vähemmän. Himo ei viriä. Mies ei avaa ainoatakaan tarjokasta, sillä hän tietää, mitä lähteet vastaavat.

Laihdutus on hankala tapahtuma

cross trainer), soutu, tanssiminen ja erilaiset joukkuepelit (jalkapallo, sähly, jääkiekko). Hitaasti kitkutteleva saa lihasmassan säästymään ja röökata hitaasti rasvaa. Oletko onnellinen työpaikassasi? Oletko onnellinen ammatissasi? Oletko onnellinen parisuhteessasi? Tiedosta tyytymättömyytesi syyt ja tee niille jotain.

Arghhh! Mulla onkin yksi työkaveri, jolla onkin samanlainen projekti ja henkilön kanssaan pystyn juttelemaan siitä asiasta. Noudatetaan siis käytännössä jotain mystistä “kuuria” ottamatta ensin selvää, mihin juttu perustuu, onko sillä mitään järkeä sekä onko tulos saletimmin haluttu.

Laihdutus keinot

Osa puolestaan onnistuu laihduttamaan, mutta tulokset eivät ole pysyviä. Mutta suunnittelen he aina etukäteen. Heidän rasvasolunsa tuottavat suuren määrän adiponektiiniä. Siitä osa tottakai voi olla hyötyliikuntaa. Kannustinryhmien jäsenistä 62 prosenttia pääsi tavoitepainoonsa, kun taas verrokkiryhmien osallistujista vaan 26 prosenttia saavutti tavoitteensa. Täyttämällä huolellisesti ruokapäiväkirjaa 1-3 viikon ajan, merkitsemällä siihen kaiken mitä syö sekä juo määrineen, sekä viemällä/tuomalla tän asiantuntijalle (ravitsemusterapeutti, Painonvartijoissa ryhmänohjaaja), saavat sekä ohjaaja että laihduttaja hyvää tietoa tästä joista kiikastaa.

Laihdutus nopeasti

Uudelle kymmenluvulle pääseminen on yleensä juhlan mesta (ja juhliahan voi esimerkiksi terveyskylpylässä, vaatekaupassa vai elokuvissa = ei ruoalla). Toinen heikkous peukalosäännössä on se, että se lupaa liian yksioikoisia ja nopeita tuloksia. Liikunnan lisäämistä tärkeämpää erityisesti laihdutuksen alkuvaiheessa onkin tehdä ruokaja juomavaliolle jotakin.