Tag Archives: Hypoxi-menetelmä

Hypoxi polttaa rasvaa

Voit ylläpitää saavuttamiasi tuloksia syömällä terveellisesti sekä huolehtimalla riittävästä liikunnasta. Kerro minulle ensimmäisestä Hypoxi-sessiostasi.. HYPOXI- harjoittelu Helsingin Aleksin Hypoxi- studiolla käy jatkumaan myöskin. Hänen suuri päivänsä lähestyi, sekä häiden lähestyessä aloitetusta terveellisestä ruokavaliosta ja säännöllisestä liikunnasta huolimatta hänellä oli vieläkään muutama ylimääräistä kiloa.

Koska silloin käsitettiin olevan koko matkan tosi paksut reidet sekä laihtui koko ajan eniten ylävartalosta, vasta HYPOXIn päästä sai varmaan ekaa kertaa reisistä kunnolla jotakin pois että tämän HYPOXIn päästä alkoi vielä osoittaa tämä vatsanseutu kunnolla pienemmältä sekä muodokkaammalta, samoin kuten jalat jahka yritin niitäkin zoomailla. Siellä suoritat rasvanpolttoliikuntaa, mihin on yhdistetty alipaine.

Hypoxi -hoidoissa onkin sekin hyvä puoli, että tämän vaikutukset eivät lopu hoidon lopettaessa, ainoastaan tulokset on pitkäkestoisia, Leino iloitsee. Ohjeistamme Sinut myös lisäravinteiden tehokkaaseen käyttöön, että rasva palaa maksimaalisesti. Vielä lopuksi, miltä sinusta tuntui hääpäivänäsi? Suurena päivänäni, sekä niinä viimeisinä parina viikkona, mitkä johtivat häihini, minusta tuntui paremmalta kuten koskaan ennen.

HYPOXI tupakoida rasvaa, jolloin tulokset ovatkin pitkäkestoisia.  Hypoxin avustuksella voidaan eroon selluliitistä, ja menetelmän väitetään poistavan rasvaa myöskin sisäelinten ympäriltä. Erona tavanomaiseen ruokavalion ja liikunnan yhdistelmällä saavutettavaan laihduttamiseen on, että rasva lähtee kohdennetusti.

Pienempi maha ja vähemmän selluliittia, sillä onkin uni josta en halua herätä. Mieleni vaelsi useamman kerran, niin että halusin pois maksimi rasvapolttoalueelta sekä, jotta onko se hoito vain ajanhukkaa. HYPOXI se varsin tehokasta hyötyä keskivartalon muokkaukseen.   PALJONKO HYPOXI MAKSAA? Yksittäinen Hypoxi-sessio Trainer L250 -laitteessa (30 minuutin sessio): lähtien 30 euroa / kerta ja 12 x Hypoxi yhdistelmähoidon 60 minuutin sessio : 65 euroa kerta.
HYPOXI parantaa verenkiertoa leikatulla alueella sekä nopeuttaa paranemista.

Kenelle Hypoxi auttaa?

Selluliitti palaa? Vanhat tutut eivät halua tunnistaa Jethroa kadulla, mutta kiloja on lähtenyt miehen varresta syksystä lähtien peräti 11. Eli löysät housut, pitkähihainen t-paita,toppi, juomapullo,sisäpelikengät ja hikipyyhe. Mene, soita taikka lähetä sähköpostia sekä sovi ilmainen konsultaatio! Siellä kerrotaan 1000 kertaa paremmin sekä selvemmin mistä onkin kyse sekä jonka saattaisi olla juuri sinulle paras vaihtoehto! Ja nykyään siihen rahaan ja hintaan.

Miten hypoxi vaikuttaa?

Housut kaipaisivat pian jo kokoa 35. Eli jospa sekä kun käyn Hypoxissa enempi niin saan tuloksiakin enemmän jahka kroppani vastaanottaa noin reippaan muutoksia! JESS! Siis pöntössä oli jännää. Hoitokertojen määrään vaikuttaa myöskin ikäsi, iho, rasvan rakenne, miten kovin tuet jaksoa painonpudotuksella jne. L250 ja S120- harjoitteluun tulee pukeutua LÖYSIIN verryttelyhousuihin ja esimerkiksi t-paitaan. Jaksolle sattui kaikenlaista bileiltaa ja juhlaa joissa halusin iloita myös hieman herkuista.

Miusta tässäpä Hypoxissa menee asia hieman nurinkurisesti: eikös ensin täytyisi polkea sekä vielä sen jälkeen kuluttua ottamaan pienet päikkärit tuohon ihopukuun?! Ainakin miun logiikan mukaan näin 😉 Valitsin tänään poljettavakseni pystypyörän, jonka ei ollutkaan yhtään niin rankkaa kuten olin ajatellut! Parin viimeisen minuutin aikana nousi vähän hiki pintaan, mutta aivan olemattoman hieman.

Mitä Hypoxi on?

Syömisten osalta se meni tosiaan plus miinus nollaan. HYPOXI tupakoida rasvaa täysin luonnollisesti kevyen rasvanpolttoliikunnan ansioista. Kokoni putosi 40:stä 36:een. Rankemman Hypoxi kuurin aloitan, kun alamme todenteolla karistamaan rasvaa lihasten päältä. Onneksi HYPOXI kohdistuu nimenomaan näille halutuille alueille. Mutta varoitan – se pystyy olla hyvin vaarallinen tunne. Maailmassa on tällä hetkellä 3000 Hypoxi -keskusta.

Enemmän tietoa voi Hypoxin nettisivuilta. Ensin minut kytkettiin siis sukelluspukumaiseen, massiiviseen HDC-pukuun ja asetuin makuulle kahdeksikymmeneksi minuutiksi. Vaatimuksena on, jotta asiakas voi polkemaan kuntopyörää matalalla sykkeellä puoli tuntia.  Hypoxi  käy myös täydellisesti morsiamille, koska häihin valmistautuminen on täydellinen ajankohta ohjelman suorittamiseen.

Missä hypoxi on?

Ainut jonka oli vaikeaa hoidon kuluessa, käsitettiin olevan tämä, ettei voinut syödä tämän jälkeen kuuteen tuntiin. Tässä ajassa iso lohko Hypoxi-asiakkaista kykenee karistamaan 2-6 kiloa alkupainosta riippuen. Kerroin taipumuksestani ahtaanpaikankammoon ja paniikkikohtauksiin, sekä Laura rauhoitteli minua lupaamalla jotta puvusta pääsee putkista ja rensseleistä huolimatta vahvasti pois hädän hetkellä.