Tag Archives: Hypoxi

Tehoaako Hypoxi kuntoiluun

Reisistä ainoastaan noin 0,5 senttiä, mutta toi vatsa olikin tämä ongelma-alue. Moni on testannut laihdutuskuureja sekä terveellistä elämäntapaa tuloksetta. silloin kun asiakas haluaa hoikistua sekä kiinteytyä, pelkkä Hypoxi-laitteiden käyttäminen ei riitä. (Hawaiin Iron Man on sijalla 14).

Hypoxi

Se varmistaa, että sykkeesi pysyy tietyllä tasolla, jonka on laskettu olevan optimaalinen rasvan polttoon. Kuuriin pitää yhdistää monipuolinen ja kevyt ruokailu. Lyhin hoitojakso onkin 12 kertaa, elikkä noin 4 viikkoa.

Jatkuva vaihtelu alipaineen ja normaalipaineen joskus parantaa verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Hypoxi on patentoitu menetelmä, joka teho perustuu matalasykkeisen liikunnan ja kehon ongelmakohtiin kohdistettavan vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmään.

Aika hatara tietämys. Konsultaatiossa kartoitetaan yksilöllisesti tavoitteet ja mahdollisen jakson pituus. HYPOXI -PAINONPUDOTUKSEN TULOKSET Lopetin edellisen Hypoxi-sessioni noin kaksi viikkoa silloin. Hypoxin  avulla pyritään eroon selluliitistä, ja menetelmän väitetään poistavan rasvaa myöskin sisäelinten ympäriltä. Madonnakin omistaa oman Hypoxin ja miettikää millaisessa kondiksessa henkilö on, Leino iloitsee. Hoitojen ohella yritin täytyy 500 kcal vajetta, vain käytössä se ei toteutunut.

Pääsen kokeilemaan ihopukua. Tämän pystyy myös katsoa Helsingin Aleksin Hypoxin studiolla treenatessa. On myös mahtvaa, jahka tietää, jotta yleisössä on joku varsinkin kannustamassa sekä valokuvaamassa. No, auttaako hoito muuta kuten keventämällä kukkaroa? Kuosmasen kokemukset ainakin oli tän verran asiallisia, että henkilö ajatteli jatkaa hoitoja.

Mitä Hypoxi on?

Mutta onkin syytä olla varuillaan – tämä saattaa olla hyvin häiritsevää! Mieleni vaelsi pois treenistä tiuhemmin kuin kerran, sekä tipahdin pois maksimirasvanpolttoalueeltani, minkä tekee koko treenistä ajanhukkaa. Ja kuin missä tahansa hyvässä treeniohjelmassa, koko idea onkin, että syöt hyvin, rajoitat sokeria ja alkoholia, sekä liikut ei-Hypoxi -päivinäsi. Kokeile pakaroitasi normaalin liikunnan päästä. Läski sekä selluliitti ovatkin etenkin naisen ikuisia vihollisia.

Kuntosaliohjelma tehdään tarpeitasi vastaavaksi sekä harjoittelua painotetaan ongelmakohtiin. Eli löysät housut, pitkähihainen t-paita,toppi, juomapullo,sisäpelikengät ja hikipyyhe. Joensuuhunkin vastikään rantautunut hoitomuoto perustuu matalasykkeisen liikunnan ja ilmanpaineen yhdistelmään, sekä kuukauden kestävän hoidon luvataan tuovan näkyviä tuloksia.

Kävin eilen ekaa kertaa testailemassa Hypoxia. Ja rehellisesti sanoen, nykyään kun katson taakse, niin totean, niin että jospa olisin pitänyt epäilykseni kurissa ja tiukentanut ruokavaliotani hiukan lisää, olisin voinut saavuttaa Hypoxilla vielä paremmat tulokset. Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma, vain myös terveysriski.

Parhaat tulokset saavutat jahka tuet HYPOXI-jaksoasi painonpudotuksella ruokavaliota keventämällä ja voit painosi putoamaan noin 2-3kg kuukauden hoitojakson aikana.

Hypoxi sopii miehille

Koska en usko poppakonsteihin, lupaudun toimituksen koekaniiniksi. Mahtava avustajani laittoi minulle silloin kiristyshameen sekä asetti minulle 2 sykemittaria. Lyhyin suositeltava HYPOXI- terapia tapahtuu n. 30 päivää jaksossa, johon kuuluu 12 käyntikertaa. Syömisten osalta se meni toisin sanoen plus miinus nollaan. Hypoxi perustuu pintaverenkierron nostamiseen.

Moni on saattanut kuulla taikka lukea ees vähän Hypoxista. Ja mä olenkin todella itsepäinen laihduttaja vaikeilla alueilla, hyvä yhtälö. Menetelmä pienentää tehokkaasti myös selluliittia. Urheilen säännöllisesti, vaan ikuinen ongelmani on REIDET!!! Olen nykyisin aloittanut Hypoxi rasvanpolton sekä kuuriani on mennyt nykyisin noin 7 kertaa, olenkin huomannut , niin että reiteni on sileämmät ja farkut sujahtavat paremmin jalkaani,eivätkä kirraa aina reisien kohdalta! Tällä hetkellä takana 9 kertaa hypoxia ja tuloksia onkin saapunut.

Hypoxi

Tällaista mussutusta en tietenkin yleensä harrasta, mutta välillä vaan tekee hyvää syödä herkkuja… Jos ongelma-alueesi onkin esimerkiksi reidet, vähenevät he HYPOXIn kautta kolme kertaa isompi määrä kuten tavallisella liikunnalla. Itse vain satun olemaan sellainen kävelevä ihmiskoe, jonka rakastaa testata mitä erilaisempia hoitoja sinun muita.

Hypoxi sopii naisille

Päinvastoin, HYPOXI on kevyttä liikuntaa, jonka tekevät sinulle hyvää. Voit sattua myös yksittäisissä palautustreeneissä. Ei hiilihydraatteja HYPOXIn jälkeen 6-7 tuntiin. Idea on, niin että sykkeesi pysyy ihanteellisella ’rasvanpolttoalueella’. Vacunaut-harjoitteluun tarvitset lenkkitossut tai muut vastaavat tossut, mitkä soveltuvat reippaaseen kävelyyn.

Kenelle hypoxi auttaa?

Kokoni putosi 40:stä 36:een. Näiltä alueilta rasvaa onkin varsin vaikea polttaa tehokkaasti perinteisin laihdutusmenetelmin, jotta verenkierto onkin näillä alueilla heikko. Voit melkein katsoa televisiota tai lukea lehteä ollessasi kiinnitettynä tuotteeseen. Ehkä silloinkaan vastaisuudessa välillä, tätä kun ei käsitä. Pyöräilytreeni käsitettiin olevan rauhallista polkemista joko pysty- vai makuuasennossa lehtiä lukien vai telkkaria katsellen.

Rankemman Hypoxi kuurin aloitan, jahka alamme todenteolla karistamaan rasvaa lihasten päältä.