Tag Archives: Takki

Takki

Miehet tulevat kauppaan vasta silloin vaiheessa kun kesätakilla ei enää tarkene, Hän kertoo. Kauden muoti tarjoaa runsaasti valinnan varaa, tämä on täynnä leikkisyyttä ja voimakkaita värejä, lämpimiä neuleita, klassista juhlatyyliä ja persoonallista takkimuotia. Vai saisiko olla kimallusta? Turha vaatimattomuus onkin nykyisin poissa muodista ja bling blingillä saattaa maustaa tyyliään myöskin arkena. Tarkista, jotta vetoketju liukuu huomaamatta kiinni eikä takin sisävuori repsota rumasti helmasta vai hihansuista.

Takki – www.takit.fi – onkin suinkaan alkuperäisin kotoisin Zarasta sekä hankittu näin reilu kuukausi takaperin. Inspiroidu frakkitakin linjoista sekä suuntaa kirppiksille. Kovimpien vilukissojen harteita voivat kuumentaa myös monenlaiset keepit ja pikkuviitat. Kevään kuuma trendi on irrotettavat kaulurit.

Olen yleensä ottaen leikkinyt irrotettavan karvakauluksen kanssa kiinnittelemällä tätä hakaneuloilla paitoihin ja takkeihin. Netistä, kangaskaupoista sekä kaupan lehtihyllystä voikin tilata valmiskaavoja, mitkä onkin valmiiksi sarjoitettu eri kokoihin. Niinpä joo, mutta huomatkaa takki! Ihana lyhyt jakkuasia, lienee 60-luvun lopulta.

Takkeja

Vaikka housujen malli onkin yksinkertainen, niin mukaan ovatkin kuitenkin tulleet erilaiset materiaalit ja sävyt. Syystakkini puolestaan on siihen suureen stailiin mukava. Nahkatakkien helmat tippuvat tänä syyskautena vyötäröltä lantiolle. Hommiin sitten vaan! Kaavathan te ootte jo tehneetkin ja kankaat on valmiiksi leikattuna… Ajatus käsitettiin olevan tehdä takki yhdesta vanhasta keltaisesta pussilakanasta, vaan tämän kesän ja alkusyksyn jäljiltä itseeni onkin iskenyt lievä skeptisyys auringon olemassaoloon.

. Niiden kanssa onkin turha yrittää maastoutua massaan. Miesten versio takista käsitettiin olevan polviin saakka ulottuva Frock coat, eikä siinä ollu enää tekemistä ratsastamisen kanssa. Kaksipuoleinen takki on molemmin puolin käytettävä takki. Ensi vuoden muotifarkuissa nähdään toisin sanoen myös graafisia pintoja sekä abstrakteja pesuja. H&M:stä löytyi upea villakankainen duffelitakki, johon rakastuin ehkä nykyään enemmän kuin omaani.

Takki

Itselleni käy etenkin näistä Guccin sekä Emilio Puccinin saappaista mieleen sotilas ja armeija. Omenavartaloinen suosii takin valinnassa laskeutuvat kankaat mattapintaiset kankaat väriä mieluummin kuten kuosia; vain pystyraitakuosi mahdollinen tarpeeksi käyttöväljyyttä, silti takki olisikin suoralinjainen laskeutuvasta, kevyestä kankaasta valmistettu A-linjainen takki myös mahdollinen pitkittäiset tikkaukset mahdollisimman huomaamattomat taskut etenkin, jospa he on keskivartalon kohdalla pituus: lantio-, reisi- ja polvipituus ovat voimakkaita valintoja, vaan pitkälle omenalle sopii myös pitkät vaihtoehdot Omenavartaloinen välttää takin valinnassa vahvasti kiiltävät, hohtavat kankaat ruutu- ja poikkiraitakuosit, pyöreät kuosit ovat ne silloin tyyliteltyjä kukkia, palloja tms.

Kelpaisiko tämä takki sulle?

kerranki sain ostettua takkini haukiputaalta, että kaupungillaravaaminen on jollain tavalla yliväsyttävää sekä minä en pidä tästä. Olenkin silloin etsinyt tumman sinistä pikkumustaa, ja löysin Tiger of Swedeniltä Strech-villakankaisen Meka dressin värinä night blue. Päällystakki on muun vaatekerran, myös pikkutakin, päällä pidettävä vaate. Kumpi taikka kampi takki iskee enemmän? Monet teistä kiinnostuivat kovasti muutama postaus silloin nähdystä tummansinisestä militäärihenkisestä takista.

Nahkatakin voi löytää edullisestikin. En laiskana jaksa juuri taskuja tehdä, sikäli ihania kuten ne olisivatkin! Vuonna 2003 prinsessa Madeleine spotattiin Canada Goosen untuvatakissa Tukholmassa. Kirjekuori malli sekä kovat muodot ovatkin edelleen esillä, vain toki löytyy kaikenlaisia, kokoisia sekä mallisia laukkuja. Plus, sitä lyhyttä saa myös keltaisena. Vaikka mallisto Asoksella ei oo kauhean merkittävä, niin auttaa tämä etenkin vähäsen sitä odotusta.

Syksyn ja vuoden takkimuoti onkin persoonallista ja monikäyttöisiä, teidän tulee vaan löytää omaan tyylisi sopivin. Oma vaatekokoni ja muotivirtauksia kuten hai laivaa seuraavat trendikäät vaatemerkit emme todellakaan voikin puhua kohtaavamme kovinkaan usein.

Sarjathan ovatkin nykyisin sikäli pienet, jotta huhtikuussa lempparia ei enää löydykään. Myös takit, joissa onkin epäsymmetrinen kaulus sekä helma, eroavat leikkauksensa ansiosta valikoimasta. Lisäksi tulevan sesongin trendeihin kuuluvat ruutukuosit, varsinkin rohkeina sekä isoina pintoina. Liiku sekä testaa, niin että takki onkin kiva päällä.

Tykästyi kuitenkin viimeisen talvena ostamaani Vilan beigeen toppatakkiin, jota tulen käyttämään tänäkin talvena. Miehet saapuvat kauppaan vasta mutta vaiheessa jahka kesätakilla ei enää tarkene, Hän kertoo. Pitää käydä hieman kokeilemassa sekä tutkimassa asiaa.

Takin takit.fi/ istuvuus, taskujen prosenttimäärä sekä sijainti ja hupun toiminta kandee valita käyttötarkoituksen mukaan. Huikeita asusteita rakastaville syksy ja talvi tarjoaa roppakaupalla ihasteltavaa. Canada Goose on kanadalainen vuonna 1957 perustettu perheyhtiö, minkä valmistaa suurelta osin untuvatakkeja. Saksalaistestaajat muistuttavat, että jonka tilanteeseen sopivaa outdoor-takkia ei ole olemassakaan.