Tag Archives: Talvitakki

Talvitakit

Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, jonka todellakin onkin tarpeen. Oh dear. Vielä muutamia vuosia silloin musta ja harmaa oli verrattain hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi käynnissä olevan aikoina myös me henkilöt olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin. takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, mutta meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuten villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima.

( www.takit.fi/talvitakki/)
Talvitakkien merkit on pitkään pysyneet klassisina. Oikeastaan mulla on käytännössä noin neljä talvitakkia, vain tähän postaukseen olen ottanut esiteltäviksi vaan nämä 2 mitkä onkin tänä vuonna tullut ostettua. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myöskin laskettelutakkia, sinun toisia ulkoiluvaatteita, mutta noita nykyisin en laskenut tuohon yhtälöön.

Syyssateet ovat jo tulleet ja talvikin on pian jo ovella. Jos et normaalisti viihdy paljoakaan ulkona, saat valita vähän kevyemmän talvitakin tai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Mikäli tämä prosessi etenee, lupaan raportoida tästä jatkossa! Kuvituksena erilaisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia.

Tutustu valikoimaan sekä löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä tykkäävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän ja pimeän vuoden yli. Sitä on tässäpä jo ainakin viimeiset pari vuotta metsästetty juuri nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, mutta tuohon saakka he ovat etenkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, jahka pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle välttämättä olisi.

http://www.takit.fi/talvitakki >Talvitakkeja blogi

Täytemateriaalina oikea untuva ei oo vielä löytänyt vertaistansa. tunnesiteeni sen takia ovatkin vähäiset. Toi on ainoa pitempi takki. Ruma, vain lämmin sekä kiva kuten makuupussi. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut ennemin ostan vaikka tän hernekeittopurkin ja ruisleipää.

Älä kärsi talven pakkasista enempää kuten onkin tarpeen, vaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi verkosta. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Varmasti aivan näppärää, jos palttoille onkin tilaa eteisessä. Suomen ilmasto määrittelee usein tämän, mitä milloinkin kannattaa pukea päälleen.

Talvitakki luo tytöt, mahtava monipuolisuuden mahtavuus

Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja toiset julkkikset on valinneet. silloin kun ilmat viilenevät, onkin aika taas miettiä uuden talvitakin ostoa. Tuumataan vaatekaappia ja hengitetään vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna jahka Kossua ei saattaa enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. tämä on punainen. Mikäli aikaisemmin syys- sekä varsinkin talvitakin hankinta onkin tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, niin se ei todellakaan ole ollu asian laita tänä syyskautena.

Kenen valmistajan talvitakki tuo mahtaa olla?

Kolme vuotta silloinkaan ostin punaisen villakangastakin, jonka on mukava vielä, mutta… Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi onkin lämmin ja laadukas naisten talvitakki. Koska käytät talvitakkia vuoden jopa jokaisena päivänä, on tämä suuri osa tyyliäsi, sekä mukavuuden myös teidän kandee panostaa talvitakkiiin myöskin tyylikkyyden kannalta. Oh dear.

Viime syksynä olin taas jälleen kerran takkiostoksilla ja ostin kevyen, jälleen parkamallisen toppiksen. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia ja merkit naisellisia. Mutta mutta mennääs nyt näihin tän 12kk takkiostoksiin elikkä tän vuoden talvitakkeihin… takit.fi/talvitakki. Talvitakki voi olla silti kirkkaanvihreä, silloin tän ei välttämättä tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin.

Tämänhetkinen väljiä cocoon- ja boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Sukupuolten väliset erot tulevat myös reippaan esiin, jahka kysymys on talvivaatteista. Mikäs tämän mukavampaa, jotta täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Ajattelin vaikka uhrata tämän verran rahaa uuteen talvitakkiin, minkä tosiaankin on tarpeen. Pian olisivat aika ajatella talvitakin hankintaa. Käytännöllisyyden ei tarvitse mennä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, siinä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja. Eikä tämä kai oikeesti ees oo kovin lämmin.

Talvitakki netistä

Olkoonkin kauden trendiväri, kaipailee kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Mikäli kävelet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi onkin muutenkin juhlallisempi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat vai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. En kuulu niihin, jotka hankkivat kaapit täyteen eri sorttisia takkeja, mitä vaihdellaan fiilisten mukaan. Varmasti ihan helppoa, jospa palttoille on tilaa eteisessä.

Talvitakkeja

Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuin haluaa sekä se tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka on mahdollisesti 12kk tärkein vaatehankinta. No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään.

Ainoa huono asia on mutta niin että siinä rupee olemaan aika paljon ikää sekä tämä näkyy jo hieman päälle. Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen kuuden vuoden jälkeen edelleen ihastuneena, kuitenkin se onkin aika nähty jo. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi onkin lämmin ja laadukas naisten talvitakki.

Kiristettävä huppu onkin ensiarvoisen tärkeä osa toimivaa toppatakkia. Talvitakkien / http://www.takit.fi/talvitakki/ / mallit ovat vuosia pysyneet klassisina. -70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voi enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Koska käytät talvitakkia vuoden melkein jokaisena päivänä, onkin tämä merkittävä lohko tyyliäsi, ja mukavuuden lisäksi sinun kannattaa panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta.

Kaapissa itsellä onkin vieläkään heidän lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, minkä on mukava vetäistä päälle milloin vain, vain en oikein viihdy mutta sillä se on aika muodoton. Niin sekä menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy taas. mitä nykyisin mutta välissä käytin suvereenisti pilottia.

Tilasin / http://www.takit.fi/talvitakki/ / takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Eikä tämä kai oikeesti ees ole kovin lämmin. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Suomen ilmasto määrittelee monesti sen, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Tämä – http://www.takit.fi/talvitakki/ – onkin päivänselvä yhdistää arkeen kuin juhlaan sekä oikeastaan tämä on ainoa juhlallisempi talvitakki minkä omistan.

Talvitakit

Ajattelin kuitenkin uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin on tarpeen. Musta sekä kameli ovatkin klassisia värejä, minkä rinnalla nähdään nyt myös sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa. Suomen syksy on niin nopea, että kevyellä talvitakilla pärjää reippaan koko kauden. Noh sikäli nyt puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi se myöhään kuten ei milloinkaan.