Hypoxi sopii miehille

Koska en usko poppakonsteihin, lupaudun toimituksen koekaniiniksi. Mahtava avustajani laittoi minulle silloin kiristyshameen sekä asetti minulle 2 sykemittaria. Lyhyin suositeltava HYPOXI- terapia tapahtuu n. 30 päivää jaksossa, johon kuuluu 12 käyntikertaa. Syömisten osalta se meni toisin sanoen plus miinus nollaan. Hypoxi perustuu pintaverenkierron nostamiseen.

Moni on saattanut kuulla taikka lukea ees vähän Hypoxista. Ja mä olenkin todella itsepäinen laihduttaja vaikeilla alueilla, hyvä yhtälö. Menetelmä pienentää tehokkaasti myös selluliittia. Urheilen säännöllisesti, vaan ikuinen ongelmani on REIDET!!! Olen nykyisin aloittanut Hypoxi rasvanpolton sekä kuuriani on mennyt nykyisin noin 7 kertaa, olenkin huomannut , niin että reiteni on sileämmät ja farkut sujahtavat paremmin jalkaani,eivätkä kirraa aina reisien kohdalta! Tällä hetkellä takana 9 kertaa hypoxia ja tuloksia onkin saapunut.

Hypoxi

Tällaista mussutusta en tietenkin yleensä harrasta, mutta välillä vaan tekee hyvää syödä herkkuja… Jos ongelma-alueesi onkin esimerkiksi reidet, vähenevät he HYPOXIn kautta kolme kertaa isompi määrä kuten tavallisella liikunnalla. Itse vain satun olemaan sellainen kävelevä ihmiskoe, jonka rakastaa testata mitä erilaisempia hoitoja sinun muita.

Hypoxi sopii naisille

Päinvastoin, HYPOXI on kevyttä liikuntaa, jonka tekevät sinulle hyvää. Voit sattua myös yksittäisissä palautustreeneissä. Ei hiilihydraatteja HYPOXIn jälkeen 6-7 tuntiin. Idea on, niin että sykkeesi pysyy ihanteellisella ’rasvanpolttoalueella’. Vacunaut-harjoitteluun tarvitset lenkkitossut tai muut vastaavat tossut, mitkä soveltuvat reippaaseen kävelyyn.

Kenelle hypoxi auttaa?

Kokoni putosi 40:stä 36:een. Näiltä alueilta rasvaa onkin varsin vaikea polttaa tehokkaasti perinteisin laihdutusmenetelmin, jotta verenkierto onkin näillä alueilla heikko. Voit melkein katsoa televisiota tai lukea lehteä ollessasi kiinnitettynä tuotteeseen. Ehkä silloinkaan vastaisuudessa välillä, tätä kun ei käsitä. Pyöräilytreeni käsitettiin olevan rauhallista polkemista joko pysty- vai makuuasennossa lehtiä lukien vai telkkaria katsellen.

Rankemman Hypoxi kuurin aloitan, jahka alamme todenteolla karistamaan rasvaa lihasten päältä.