Kengät

Avoimet varpaankärjet antavat vaikutelman pituudesta. Eivät kaikki uskalla tulla tämän päästä takaisin. Ne ovatkin myöskin paljon mukavammat jalassa sekä helpommat kävellä kuten stilettikorkokengät. Älä käytä kiilakorkokenkiä kynähameiden, caprihousut vai suorien, kireiden housujen kanssa. Ja aika merkki-/kenkäkohtaista tietysti vain yleistyksenä kai 300€:stä ylöspäin alkaa nähdä sen eron.

Myös toiset minimalistiset kengät kuin Vivot tai Feelmaxit ovatkin mainio vaihtoehto, vaan itsekin olenkin mieltynyt Vibramien tuntumaan, jossa varpaat pystyvät liikkumaan vapaasti. Tästä hetkestä muutaman viikon päästä saappaan vetskari hajosi ja toisesta korosta alkoi irrota palasia.

Matalat kengät alkoivat Suomessakin yleistyä kaupungeista käsin 1950-luvulla. Naurettavaa eikö? Minä en käsitä miksi ajattelen näin? No joka tapauksessa 37 kengät lähtivät tilaukseen nykyään. Erityisesti lenkki- sekä urheilukenkiä valmistetaan Itä-Aasiassa. Se on teetetty, eikä siitä löydy pesuohjetta. Värikkäät ja helppohoitoiset Crocs-sandaalit sekä Havaianas-varvastossut ovat löytäneet tiensä myöskin lasten sydämiin.

Usein blogien kommenteissa valitetaan juuri siitä, niin että tuotteita harvoin kritisoidaan julkisesti, vain näköjään kritiikkiä ei nyt silloin saakaan antaa, jahka välittömästi käy tästäkin kommenttia.

asiantuntijat kertovat jalkaongelmien johtuvan vääränlaisita kengistä sekä sukista. Useimmat naiset rakastavat kenkiä – ja niin rakastamme mekin! Naisten kengät valitaan tilanteen, asun, vuodenajan ja mielialan mukaan. Pienelle vauvalle ei ole kiire tilata kenkiä, silloin jalkojen ja kävelyn kehittymistä kengät eivät tue. Tarviiko sen takia edes mitään erityistä syytä? Kaikkein tärkeintä onkin mukavuuden tunne, vain useat asiakkaat hämääntyvät myös kenkien kokoluokituksista.

Näissä liikkeissä kehon etupuolella oleva paino helpottaa kyykyn tekemisessä oleellisesti, eli PN-kengät eivät oo tarpeen. Lasten kumisaappaat ovat tyypillisesti värikkäitä, sekä osa kumppareista onkin myöskin kuvioitu iloisesti. Joissakin työtehtävissä onkin käytettävä järeämpiä työkenkiä. Niitä onkin moni käyttäny myöskin kaatuessaan.

Siten kengät haittaavat mahdollisimman hieman, jahka lapsi opettelee kävelemistä.