Konjak

Konjak on painonhallintatuote, josta onkin tutkittua, turvallista sekä tehokasta apua laihduttamiseen. Konjak tehostaa merkittävästi vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla.

Konjak onkin Suomen markkinoiden ainut laihduttava ravintolalisä, minkä kaikilla ainesosilla onkin hyväksytyt terveysväitteet. Tuotteen sisältämä glucomannan-kuitu toimii täyttämällä vatsan kalorittomalla kuitugeelillä ja edistää painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Glucomannan-kuitu edistää myös veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.

Konjakin sisältämä kromi puolestaan tasaa veren glukoositasoja ja tavallista makroaineenvaihduntaa. Konjak-laihdutusvalmiste onkin kehitetty näiden kahden vaikuttavan ainesosan yhteisvaikutukseen. Tuoreen tutkimuksen mukaisesti suomalaisista kaksi miestä kolmesta (66 %) ja puolet naisista (46 %) on ylipainoisia. Joka viides suomalainen onkin lihava. Suomalaisia lihottavat erityisesti jatkuva sokeri- ja rasvapitoisten välipalojen syöminen ja liian isot ruoka-annokset.