Onko sähkötupakka terveellinen?

Ainoa syy miten voi olla sähkötupakan käyttäminen saattaa aiheuttaa ihmetystä paikoissa, joissa tupakointi on yleensä ottaen kiellettyä, on tämä että suurin prosenttimäärä tupakoitsijoista ei oikeastaan sähkötupakan eduista tiedä. Sähkötupakoissa kandee suunnitella etukäteen mm. Aidosta, JoyeTechin valmistamasta versiosta pystyy tottakai joutua pulittamaan kovemman hinnan. silloin kun bisnes löydettiin, jakelua kyllä kehitetään, Aurejärvi kertoo.Professori myöntää, niin että sähkötupakan poltto on vähemmän haitallista kuten perinteinen tupakointi.

Oikean maun sekä vahvuuden löytäminen onkin verrattavissa perinteisen tupakanpolttajan merkkiuskollisuuteen jotakin tiettyä tupakkamerkkiä kohtaan. Tästä syystä Maailman terveysjärjestö WHO (World Health Organization) onkin kehottanut laitteiden valmistajia lopettamaan väittämät tuotteen terapeuttisista vaikutuksista.

Täyttönesteitä on normaalisti kahta erilaista. Moni tahtoo sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta – jolloin kääntöpuolena onkin yleensä ottaen lyhyempi akun kesto. Laki ei rajoita sähkötupakan käyttöä, höyryttely on sallittua myöskin tupakointikiellon alaisissa paikoissa. Nykyisin on saatavana sähkötupakalle akkurunkoja, missä sen antamaa jännitettä voidaan säätää sekä se pysyy vakiona. Sähkötupakanvalmistajia Yhdysvalloissa edustavan etujärjestön perustaja sanoi, ettei henkilön tietoonsa ollut putkahtanut aiemmin vastaavaa tapausta.

Sähkötupakka on yleistynyt kotimaassa viimeisen vuoden aikana sekä tämä trendi on saanut toisen muassa ravintoloitsijat ja kahvilan pitäjät pohtimaan sähkötupakkaa tarkemmin. silloin kun Sähkötupakka vedetään, ledivalo sähkötupakan päässä syttyy imitoimaan perinteisen röökin hehkua. 3000 muuta myrkkyä mistä yli 200 aiheuttaa tutkitusti syöpää. Pekka Patrikka uskoo, että sähkötupakan käytön yleistyminen ei toistaiseksi suoraan heijastu terveysvalvontaan.

Näin ollen tupakkalain 18 vuoden ikärajaa tai myyntilupaa koskeva sääntely ei koske sähkötupakkalaitetta taikka ampulleja. Käytät tuotetta omalla vastuulla. sähkötupakan edut – sähkötupakka on näppärä sekä helppokäyttöinen, mikä onkin helppo sujauttaa taskuun ja “sytyttää” halutessaan. On myöskin täysi mahdottomuus, että sähkötupakka olisi huonompi vaihtoehto kuten klassinen aivan kemiallisia sisältöjä katsomalla.