Sähkötupakka ja kessuttelun lopettaminen

Uskon, jotta tälläkin hetkellä monet lääkelaboratoriot kehittävät ja tutkivat näiden versiotaan Sähkötupakasta. Jossain vaiheessa taskusta löytyi täytekynännäköinen putki. Tämä on koko laitteen toiminnallisuus noin yksinkertaistettuna, eikä siitä monesti tämän enempää tarvitsekaan tietää.  Sähkötupakka sammuu samantien kun lopetat imemisen sekä käynnistyy normaalisti ilmanpaineen (imu) taikka äänen vaikutuksesta.

Sähkötupakan akkurungoissa onkin valjastettu yleisimmin standardiakkua 18650, myös tän ohuempaa versiota 14650 sekä lyhyempiä versioita 18500 sekä 18350. 1 taalan päivässä keskivertotupakoitsijan tupakointimäärillä, jahka huomioon otetaan jokainen kulut.

Kun tupakanpoltto onkin lopetettu, pääset eroon tupakkayskästä ja vinkuvasta hengityksestä, hapenottokyky paranee, aromi sekä hajuaisti palautuvat, iho ei ole enää harmaa ja kuiva, hampaatkin valkaistuvat, et enää haise pahalle jne. Myöskään nikotiinia sisällään pitävät nesteet eivät ole lääkkeitä toiminnallisuuden mukaan. Vantaan käräjäoikeus hylkäsi syytteet helmikuussa 2011 ja Tulli palautti haltuun otetut nikotiinipatruunat -ja nesteet asiakkaille.

Helsingin Sanomat uutisoi sähkötupakan suosion kasvamisesta perjantaina. Tutustu sähkötupakan historiaan täältä. Patruunan käyttöaika vaihtelee hyvinkin merkittävästi sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen sekä vanun määrän mukaisesti joten tarkkoja aikoja ei saatta sanomaan.

Antero Heloma silti mieltää, niin että Suomi onkin valtiona sitoutunut savuttomaan tulevaisuuteen. Sähkötupakassa tupakanpuru korvataan nesteellä jota kuumentamalla tuotteesta on mahdollista imuttaa savua muistuttavaa vesihöyryä. Saanko käyttää sähkötupakkaa julkisissa sisätiloissa? Se vaihtelee kovin merkittävästi.

Joissakin tiloissa sähkötupakan käyttäminen on erikseen kielletty sekä yleensä onkin hyvä ottaa ensin ilmiselvää sopiiko sähkötupakan käyttäminen kyseisessä tilassa. Tämä tarkoittaa, jotta sähkötupakkaa voi vapaasti tuprutella julkisissa tiloissa, kuten ravitsemusliikkeet sekä kahvilat. Toisaalta sähkötupakoiden patruunoissa voi olla sellaisia myrkkyjä, joita ei oo merkitty mihinkään tuoteselosteisiin näkyviin. Sähkötupakan käyttöä nikotiinista vieroittumiseen tuskin tukee tämä fakta, jotta tupakkayhtiöt ostavat näitä sähkötupakoita sekä niiden nesteitä valmistavia yhtiöitä.

Onko sähkötupakka haitallinen?

vesisateella ilman kosteusprosentti onkin käytännössä 100%, jolloin jokainen hengittää 100 prosenttista vesihöyryä, vaan ei siitäkään voi vesikeuhkoa! Myös uimahalleissa, missä on avoin vesiastia (allas) vailla kosteusprosentti onkin totaalisen jota jokainen hengittävät.