Sähkötupakka ja röökaamisen lopettaminen

Esimerkiksi ravintoloissa sähkötupakan käyttäminen saattaisi johtaa siihen, niin että röökaavat ihmiset alkaisivat polttamaan näiden huomatessaan ettei kiellon rikkomiseen puututa. Tupakkalain mainontakiellolla onkin vaikutuksia Sähkötupakan myymisen järjestämiseen, varsinkin mutta, jos tuotteita kaupataan internetissä. Netistä sähkötupakan tilaaminen onkin erittäin iisiä vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan niin kuten en puhu minäkään.

Keskikokoisen, täyteen ladatun akun käyttöaika on näin 4 tuntia tai toisinsanoen 5-10 perinteistä kessua tilalle tuleva aika. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään sekä atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) vai ainoastaan imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

savukkeet korvataan liuoksella mikä muutetaan höyryksi lämmittämällä. Imaisemalla toimivat merkit muistuttavat lisää kessua käyttötavaltaan, joten ne ovatkin yllättävän suosittuja. Englannin kieliset termit ovatkin atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, johon neste on imeytetty, liitetään höyrystimeen niin, jotta pumpuli koskettaa vastusta) sekä tank elikkä säiliö.

Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) vai pelkästään imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio). vesisateella vailla kosteusprosentti on käytössä totaalisen, jolloin kaikki hengittää 100 prosenttista vesihöyryä, vain ei siitäkään voi vesikeuhkoa! Myös uimahalleissa, missä on avoin vesiastia (allas) vailla kosteusprosentti on täysin mitä kaikki hengittävät.

Sähkötupakka täytyisi laillistaa

taksit nykyään viimeisenä onkin kieltänyt Sähkötupakan käytön sekä ennen tän kielsivät jo mm. Tämä onkin ikävä kyse myös sähkötupakkaa polttaville, ja tätä valmistaville. Sen idea onkin nerokas: Käyttäjä ei lopeta nikotiinin käyttöä. Patruuna (aka Ampulli) toimii e-nesteen säiliönä ja patruunaan liitetyn suukappaleen avulla höyry imutetaan suuhun/keuhkoihin. Voit joutua useinkin selvittelemään mikä sähkötupakka oikein on sekä miten tätä käytetään. Sähkötupakan aine sisältää nikotiinia vaan tän määrää saattaa pienentää sekä lopulta siirtyä täysin nikotiinittomaan nesteeseen tai lopettaa täsyin.

Tämä prosenttimäärä lämmittää sähkötupakan patruunassa olevaa täyttönestettä sekä muuntaa sen lopulta höyryksi.