Sähkötupakka vaarat

WHO ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että tätä voitaisiin käyttää vastaisuudessa tupakoinnin lopettamisessa, jos tieteellinen tutkimus niin selkeästi näyttää. Sähkötupakka onkin härpäke jonka imitoi röökiä ja minkä tuella saat pitää kaikki tupakoinnin plussa puolet mutta jälkeen irti jopa jokaisesta tupakoinnin aiheuttamista terveydellisistä riskeistä.

Sähkötupakan akun kesto vaihtelee joskus huomattavastikin muutamista tunneista jopa päiviin riippuen tottakai sähkötupakan käyttöasteesta. Ei voisi olla paljon yksinkertaisempaa. Ehkä tulevaisuudessa myyjien liioittelevat lupaukset laitteiden kestosta ovatkin kuitenkin totta. Sähkötupakan vain hankkia joko nikotiinilla vai nikotiinittomana.

Sähkötupakan säännöllinen ylläpitohuolto pidentää röökin elinikää paljon ja savuttelu pysyy yhtä mukavana koko ajan jahka härpäke toimii niin kuin pitääkin. Sähkötupakka on yleistynyt kotimaassa kuluvan 12kk kuluessa sekä se trendi onkin saanut toisen muassa ravintoloitsijat sekä kahvilan pitäjät pohtimaan sähkötupakkaa tarkemmin.

2011). Ei mitään pelkoa että analogista arkunnaulaa suuhuni enää pistäisin. Kaikissa varteenotettavissa aloituspakkauksissa (engl. Tarkemman hintavertailun löydät täältä. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) vai pelkästään imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

e-nestettä. Sähkötupakan messissä käy joka kerta käyttöohjeet, mitä ei väliaikaisesti oo juuri suomeksi saatavilla hölmöstä lainsäädännöstämme johtuen, vaan ei hätää, sähkötupakan käyttö onkin todella iisiä jopa ilman käyttöohjeita. Sähkötupakka sisältää vesihöyryä ja luonnollisia aromiaineita, ei muuta.

Höyrystäjä rupee kuumentamaan patruunan sisällä olevaa nikotiinipitoista makunestettä, muuttaen tän tiiviiksi täysin tupakansavua muistuttavaksi höyryksi, jota käyttäjä vetää henkeen. 10-20 euroa per 30ml, josta riittää monesti melkein kuukausiksi nestettä. Kaksiosaisessa nikotiinipatruuna on yhdistetty atomisaattoriin sekä siitä yhdistelmästä käytetään nimitystä ampulli (cartridge + atomiser). Kritiikki onkin keskittynyt enimmäkseen siihen, sisältävätkö (usein Kiinassa) valmistetut patruunat todella sitä, jota täytyisi sekä tutkimuksien vähäisyyteen.

Nyt saat siirtää tupakoinnin aivan uudelle tasolle sekä vaihtaa savukkeen sähkötupakkaan! sähkötupakka on sähköinen laite, mikä emuloi tupakkaa, vaikuttaa savukkeelta sekä maistuu savukkeelle. Ilmiö onkin markkinoilla nykyään verrattain uusi, vaan se on saavuttanut samantien melko suuren suosion etenkin tupakoitsijoiden keskuudessa.