Sähkötupakkaa

Sähkötupakoiden vesihöyryssä käytettävät aineet ovat erilaisten kemiallisten kokeiden avulla todistettu suhteellisen vaarattomiksi, eivätkä mikään niistä ole Euroopan unionin kieltämä tai pidä sisällään vahingollisia määriä syöpään johtavia tekijöitä. Varsinkin alkuun tottumattoman voi olla hidas nähdä eroja tuotteiden välillä. Sitten kun sen takia lisätään vähän makuaineita sekä nikotiinia niin se on 100% tuntematon suure.

Tupakoimattomille emme tosiaan suosittele sähkötupakkaa lainkaan! Sähkötupakan tuottama vesihöyry toden totta pitää sisällään joitakin aineita jotka voivat olla potentiaalisesti haitallisia ihmisille. Huono lähtökohta mallin valintaan onkin kysyä joka sähkötupakka on halvin.

Päällikkö vertasi tapahtumaa ilotulitusraketin räjähtämiseen suussa. Brittiläisen tutkimuksen mukaisesti vaikka sähkötupakasta välittyi keuhkoihin yhtä paljon nikotiinia kuten imettäessä sytyttämätöntä tavallista syöpäkäärylettä. Valvira on huomauttanut Green Smoke -yhtiötä mainonnasta useampaan otteeseen, vaan yhtiö onkin tästä huolimatta jatkanut sähkötupakkatuotteiden mainoskampanjaa.

Vanhan tekniikan NiCd -tekniikalla toteutetut akut taas kärsivät ns. Kiellon ehdottaminen ei lisäisi yhdenkään kansanedustajan äänimäärää, vain vaarallisissa aineissa ratkaisu joutuu tehdä aikaisemmin kuin ne yleistyvät. www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/. Sähkötupakan höyryn tuotto aktivoituu kun manuaalisen akun nappi pidetään alas painettuna ja automaattisella akulla imemällä.

Sähkötupakka vertailu

/ sähkötupakka.eu/ /
Sähkötupakka ei millään muotoa ole terveellistä. Sähkötupakka on luokiteltu Suomessa lääkeaineeksi. Myöhemmin 510:stä suunniteltiin versio missä vanutäytteinen tankki korvattiin tankkimallisella, täytteettömällä nestesäiliöllä. Useimmiten aloituspaketit maksavat muutaman kymmenen euroa, sisältäen esim. pari kokonaista sähkötupakkaa.

Itse olenkin säästänyt satoja euroja vuodessa verrattuna siihen jahka sauhuttelin vieläkään niitä “perinteisiä” savukkeita. Se kuuluu kuitenkin modausosastolle, josta voit lukea lisää tämän linkin avulla. Tässäpä siis pieni tietoisku atomisaattorin puhdistamisesta.