Takki

Takit on äidinkin mielestä olleet huippuostos, sillä heitä on helppo kombinoi sikäli rentoon piha-asuun kuin siistimpäänkin menoon kaupungille. Myös luumun- ja viininpunainen sekä malvansävyt ovatkin pinnalla, he hurmaavat varsinkin juhlapukeutumisessa. Ei ollut kyllä iisiä löytää takkia kaupoista, koska olenkin tarkka päällyskankaan sekä takin pituuden suhteen.

Omaa tallia sekä kahtakymmentä ratsuhevosta ei just nyt satu olemaan, vain jospa otan vaikka lokin kikkareesta hittiä tuolla kadulla, sikäli pidän aivan varmasti mielessä. www.takit.fi. Tämä käsitettiin olevan minulle silloin suunnilleen sen verran kuten sama ois euroissa nykyisin. Helmiä, timantteja, värejä, muotoja…valinnan varaa riittää.

Oversize-mallinen kipparitakki on rento ja boheemi asuvalinta, jossa maskuliiniset linjat onkin viety äärimmilleen. Lisäksi tulevan sesongin trendeihin kuuluvat ruutukuosit, ainakin rohkeina ja suurina pintoina. Tämän tyylinen, vain tummansininen. Tätä on tässä jo etenkin viimeiset pari vuotta metsästetty nimenomaan nykyisin ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tuohon asti ne on varsinkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, jahka pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle pakosti ois.

Vielä 70-luvulla kankaat ja vaatteet tehtiin kestämään, kunnes halpatuotanto alkoi yleistyä. Chanel tää kevään mallistossaan terveisiä 1960-luvulta ihastuttavalla tavoin. Nyt jahka hain interwebistä tämän tiedon paikassa pitävyyttä, en löydä mistään tietoa.

Mikä takki kysely

Ne on olleet käytössä melkeinpä päivittäin, silloin pojat itsekin pitävät niistä kovasti. Sopii varsinkin pitkille ja hoikille. Näppäräsorminen virkkaa itse uniikin somisteen. Sen väri on ihmeellinen. Mutta tossa kuvassa missä on huppu sikäli näkyy vähän todellista väriä. Jos klassinen trenssi tuntuu tylsältä, valitse klassikosta nahkainen versio.

Samoin myöskin pitsiä kannattaa hyödyntää oman tyylin mukaisesti joko yksityiskohtana huiveissa ja koruissa taikka laajempina pintoina puseroissa, tunikoissa sekä hameissa. Irtohuppu, kännykkätasku sekä kiva hihatasku ovat plussaa. Takki käy tismalleen lenkkareitteni sävyyn ja fiilikseen. Tuli mieleen myöskin David Bowie- levyni, jotka ensimmäinen poikaystäväni varasti.

Takki netissä

Postauksessa onkin mainio kommentti pesunkestävältä Barbour-fanilta, käykääpä lukemassa! Hankinta onkin osoittautunut nappivalinnaksi lämpimyytensä sekä sateen-ja tuulenpitävyytensä johdosta. Minulla oli monta vuotta nätti samettijakku, joka kankaassa käsitettiin olevan huonekalukankaita muistuttava kasvikuvioinen hillitty kuosi (ruskea, vihreä, musta). Talvitakkien merkit ovatkin vuosia pysyneet klassisina.

takit.fi – >Takit netissä

Takki http://www.takit.fi/ on tosi upea takaa. Päähän hengitetään joko retro karvareuhka tai veikeä tupsupipo.