Takki

Halvat takit onkin suunniteltu ja valmistettu kestämään yhden sesongin ajan. Nahkatakin voikin löytää edullisestikin. Mantteli on myöskin Suomen puolustusvoimien käytännössä oleva pitkä päällystakki. Otin brittikoko 8:n, EU-koossa 34, sekä pitää sanoa, että takki istuu loistavasti. Pusakka toimii loistavasti myös paitana.

Takin istuvuus, taskujen osa sekä sijainti ja hupun toiminta kandee valita käyttötarkoituksen mukaisesti. Siihen asti kantsii sattua tutustumassa Herttoniemen Outlet 6 -liikkeeseen, mihin viemme jokainen edellisten kausien samplet sekä isommat erät tuotteita. Saksalaistestaajat muistuttavat, niin että minkä tilanteeseen sopivaa outdoor-takkia ei oo olemassakaan.

Piilonapit sopivat kaikille, amoin keskikokoiset, huomaamattomat napit sopivat kaikille lukuunottamatta hyvin kookkaalle omenalle. Tilaaminen on iisiä ja turvallista. Mutta kaavojenmetsästysapua tein, siitähän tämä takintekokin alkaa.

http://www.takit.fi/ – >Takkeja netissä

Kangas löytyi Ek:n vahakankaista. Tweedkankaat, ruutukuosit ja jaksavat pinnat tuovat lisä potkua perusmalliin. Ja kompromisseja onkin löytynyt työpukeutumiseen aivan helposti! Täällä mennää kelistä riippuen joko pitkällä nahkatakilla vai villakankaisella viitalla. Kaulakoruissa onkin pikainen ketjut sekä ne on kovin kaulanmyötäisiä.

Olenkin silloinkaan etsinyt tumman sinistä pikkumustaa, ja löysin Tiger of Swedeniltä Strech-villakankaisen Meka dressin värinä night blue. Taitaa tarkoitan tämä kymmenen kilsaa kävelyä olla riittämiin yhdeksi sateiseksi päiväksi. Kaulukseton sekä napiton, super yksinkertainen takki onkin tyylikäs valinta. Meillä onkin hienoja hitaita takkeja kuin trenssejä, viittoja sekä hienoja hitaita villakangastakkeja.

Takin mukana tuli hoito-ohjeet takki täytyisi öljytä mutta jolloin, niin että tämä pysyy kondiksessa. Lisäksi saapuvan sesongin trendeihin kuuluvat ruutukuosit, ainakin rohkeina sekä suurina pintoina. Varsinkin vannoutuneelle hameihmiselle pitempi takki onkin elintärkeä.

Se vaikuttaa tärkeältä täsmentää. Duffeli-napit ja ruudullinen huppu.