Takki netissä

Ostin juuri uuden talvitakin, vain tämä ei oo ulkoisesti erityinen. Mun vanha musta villakangastakki on palvellut mua lähemmäs kymmenen vuotta, täten käsitettiin olevan ehkä jo aikakin ostaa tilalle tilalle suunniteltu asia. Esim. lasku-varjokangas on helppohoitoinen myös käytössä, siinä takin voi pyyhkäistä kevyesti puhtaaksi kostealla liinalla. Oikein mukavaa viikonalkua kaikille! Mulla onkin senverran iltamenoja tiedossa, niin että toivottavasti selviän tästä opiskelujen alusta hengissä.

– jos takkiin tulee merkkejä, päällitaskuja tms, ompele ensiksi ne paikoilleen. Syksyn pimeneviin iltoihin sopivat jota parhaimmin rohkeat värivalinnat. Minä en jaksanut enää pidempään etsiä, täten tyydyin siihen. Tykkään! Trenssi onkin muodin harvinaisuus, missä yhdistyvät ajaton muotoilu, käytännöllisyys ja tyylikkyys. Se onkin punaista sekä siihen onkin kudontavaiheessa kuvioitu tuollaisia pitsiliinan näköisiä kuvia, silti tän kankaan nimessä mainittiin kerni sikäli tämä ei suinkaan oo sellaista millaiseksi minä kernin miellän, joten muoviseksi.

Siis kaikkea sekaisin. Kylmä sävy. Kesän jälkeen muodikkaimmat värit vaihtuvat murretumpaan suuntaan. Aivan ihanaa. Mutta tossa kuvassa joissa on huppu niin näkyy vähän oikeaa väriä. Miettikää nyt: Hyvin pukeutunut, elegantti, hillitty, staili nainen, mikä ulkokuoren alla piilee jossain aito villipeto! Ei ihme, jotta jakkupuvut houkuttelevat useita..

Kotiin, mikä hengaritila rupee olemaan kortilla johtuen allekirjoittaneen ikuisesta rakkaudesta takkeja kohtaan. Mantteli onkin kääntynyt saksankielisestä sanasta mantel, minkä merkitsee pitkää takkia. Mikäli aikaisemmin syys- sekä etenkin talvitakin ostaminen on tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa vähän harmaita hiuksia, niin se ei suinkaan oo ollu asian laita tänä syksynä.

Myös luumun- ja viininpunainen ja malvansävyt ovatkin pinnalla, he hurmaavat erityisesti juhlapukeutumisessa. Turkiskaulukset ovat usein irrotettavia. Nahkatakkien helmat tippuvat tänä syksynä vyötäröltä lantiolle. Vatsa sekä rintakehä kastuivat normisti ensimmäisinä. Kaulakoruissa onkin lyhyt ketjut sekä ne on reippaan kaulanmyötäisiä.

Sunnuntaina lämpötila käsitettiin olevan +13 sekä sadekuuroja saatiin vuorokauden kuluessa monia. Piti siis löytää kangas minkä ei ime vettä kuin sieni, vai tässäpä tapauksessa kuten vanha lakana. Helman kuuluu ulottua nimenomaan pepun yläpuolelle. Hypistele kangasta. Virallisesti se on vihreä, vain vannon niin että tämä kameleonttimaisesti muuttuu tän mukaisesti jota muuta onkin päällä taikka millainen valo on. Ja ei, Esprit ei sponssaa minua Minä pidän vaan kyseisestä merkistä sekä esittelen mielelläni sitä.

Ihana kontrasti! Löytyy myöskin merkittävästi pitsituotteita: t-paitoja sekä mekkoja.