Takki

Miehet tulevat kauppaan vasta silloin vaiheessa kun kesätakilla ei enää tarkene, Hän kertoo. Kauden muoti tarjoaa runsaasti valinnan varaa, tämä on täynnä leikkisyyttä ja voimakkaita värejä, lämpimiä neuleita, klassista juhlatyyliä ja persoonallista takkimuotia. Vai saisiko olla kimallusta? Turha vaatimattomuus onkin nykyisin poissa muodista ja bling blingillä saattaa maustaa tyyliään myöskin arkena. Tarkista, jotta vetoketju liukuu huomaamatta kiinni eikä takin sisävuori repsota rumasti helmasta vai hihansuista.

Takki – www.takit.fi – onkin suinkaan alkuperäisin kotoisin Zarasta sekä hankittu näin reilu kuukausi takaperin. Inspiroidu frakkitakin linjoista sekä suuntaa kirppiksille. Kovimpien vilukissojen harteita voivat kuumentaa myös monenlaiset keepit ja pikkuviitat. Kevään kuuma trendi on irrotettavat kaulurit.

Olen yleensä ottaen leikkinyt irrotettavan karvakauluksen kanssa kiinnittelemällä tätä hakaneuloilla paitoihin ja takkeihin. Netistä, kangaskaupoista sekä kaupan lehtihyllystä voikin tilata valmiskaavoja, mitkä onkin valmiiksi sarjoitettu eri kokoihin. Niinpä joo, mutta huomatkaa takki! Ihana lyhyt jakkuasia, lienee 60-luvun lopulta.

Takkeja

Vaikka housujen malli onkin yksinkertainen, niin mukaan ovatkin kuitenkin tulleet erilaiset materiaalit ja sävyt. Syystakkini puolestaan on siihen suureen stailiin mukava. Nahkatakkien helmat tippuvat tänä syyskautena vyötäröltä lantiolle. Hommiin sitten vaan! Kaavathan te ootte jo tehneetkin ja kankaat on valmiiksi leikattuna… Ajatus käsitettiin olevan tehdä takki yhdesta vanhasta keltaisesta pussilakanasta, vaan tämän kesän ja alkusyksyn jäljiltä itseeni onkin iskenyt lievä skeptisyys auringon olemassaoloon.

. Niiden kanssa onkin turha yrittää maastoutua massaan. Miesten versio takista käsitettiin olevan polviin saakka ulottuva Frock coat, eikä siinä ollu enää tekemistä ratsastamisen kanssa. Kaksipuoleinen takki on molemmin puolin käytettävä takki. Ensi vuoden muotifarkuissa nähdään toisin sanoen myös graafisia pintoja sekä abstrakteja pesuja. H&M:stä löytyi upea villakankainen duffelitakki, johon rakastuin ehkä nykyään enemmän kuin omaani.

Takki

Itselleni käy etenkin näistä Guccin sekä Emilio Puccinin saappaista mieleen sotilas ja armeija. Omenavartaloinen suosii takin valinnassa laskeutuvat kankaat mattapintaiset kankaat väriä mieluummin kuten kuosia; vain pystyraitakuosi mahdollinen tarpeeksi käyttöväljyyttä, silti takki olisikin suoralinjainen laskeutuvasta, kevyestä kankaasta valmistettu A-linjainen takki myös mahdollinen pitkittäiset tikkaukset mahdollisimman huomaamattomat taskut etenkin, jospa he on keskivartalon kohdalla pituus: lantio-, reisi- ja polvipituus ovat voimakkaita valintoja, vaan pitkälle omenalle sopii myös pitkät vaihtoehdot Omenavartaloinen välttää takin valinnassa vahvasti kiiltävät, hohtavat kankaat ruutu- ja poikkiraitakuosit, pyöreät kuosit ovat ne silloin tyyliteltyjä kukkia, palloja tms.