Talvitakit

Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, jonka todellakin onkin tarpeen. Oh dear. Vielä muutamia vuosia silloin musta ja harmaa oli verrattain hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi käynnissä olevan aikoina myös me henkilöt olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin. takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, mutta meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuten villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima.

( www.takit.fi/talvitakki/)
Talvitakkien merkit on pitkään pysyneet klassisina. Oikeastaan mulla on käytännössä noin neljä talvitakkia, vain tähän postaukseen olen ottanut esiteltäviksi vaan nämä 2 mitkä onkin tänä vuonna tullut ostettua. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myöskin laskettelutakkia, sinun toisia ulkoiluvaatteita, mutta noita nykyisin en laskenut tuohon yhtälöön.

Syyssateet ovat jo tulleet ja talvikin on pian jo ovella. Jos et normaalisti viihdy paljoakaan ulkona, saat valita vähän kevyemmän talvitakin tai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Mikäli tämä prosessi etenee, lupaan raportoida tästä jatkossa! Kuvituksena erilaisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia.

Tutustu valikoimaan sekä löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä tykkäävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän ja pimeän vuoden yli. Sitä on tässäpä jo ainakin viimeiset pari vuotta metsästetty juuri nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, mutta tuohon saakka he ovat etenkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, jahka pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle välttämättä olisi.

http://www.takit.fi/talvitakki >Talvitakkeja blogi

Täytemateriaalina oikea untuva ei oo vielä löytänyt vertaistansa. tunnesiteeni sen takia ovatkin vähäiset. Toi on ainoa pitempi takki. Ruma, vain lämmin sekä kiva kuten makuupussi. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut ennemin ostan vaikka tän hernekeittopurkin ja ruisleipää.

Älä kärsi talven pakkasista enempää kuten onkin tarpeen, vaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi verkosta. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Varmasti aivan näppärää, jos palttoille onkin tilaa eteisessä. Suomen ilmasto määrittelee usein tämän, mitä milloinkin kannattaa pukea päälleen.