Talvitakkeja blogi

Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Suomalaiset kertovat toisilleen: Pentele, että ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia sekä pysyttelevät sisällä. Eikä tämä kai oikeasti ees ole kovin lämmin. Talvitakki voi olla vaikka kirkkaanvihreä, mutta sen ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta.

( http://www.takit.fi/talvitakki/)
Talvitakki on täysin ehdoton hankinta kotimaassa. Koska talvitakkia käytät talven melkein jokaisena päivänä, tahdot tän varmemmin myös näyttävän yhtä hyvältä, kuten tämä tuntuu. Talvitakkien http://www.takit.fi/talvitakki/ ostot tehdään hänen mukaan vähintään puoli vuotta ennen. Käytän aina parka-tyylisiä talvitakkeja, koska asun keskustassa ja kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Kiristettävä huppu on ensiarvoisen tärkeä prosenttimäärä toimivaa toppatakkia.

Kaunein talvitakki haussa

takit.fi:llä ei kuitenkaan ole unohdettu tyylikkyyttä sekä muodikkuutta, vaan tarjoamme trendikkäät vaatteet säähän kuin säähän sekä sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin. Mikäli kuljet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlavampi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat taikka tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaiten.

Talvitakit

Toppatakki on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Tilasin takit.fi:stä talvitakin ja tänään se sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Täytemateriaalina aito untuva ei ole vieläkään löytänyt vertaistansa. Kaapissa mulla on nykyään näiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, minkä onkin kiva vetäistä päälle milloin vain, vaan en oikein viihdy siinä silloin tämä on aika muodoton.

Toi on ainoa pidempi takki. tämä on punainen. Mikäs sen mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Kesällä en takkia käytä ollenkaan sekä muut kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Valmistaudu vuoden pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi on lämmin sekä laadukas naisten talvitakki.