Talvitakkeja

Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuin haluaa sekä se tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka on mahdollisesti 12kk tärkein vaatehankinta. No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään.

Ainoa huono asia on mutta niin että siinä rupee olemaan aika paljon ikää sekä tämä näkyy jo hieman päälle. Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen kuuden vuoden jälkeen edelleen ihastuneena, kuitenkin se onkin aika nähty jo. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi onkin lämmin ja laadukas naisten talvitakki.

Kiristettävä huppu onkin ensiarvoisen tärkeä osa toimivaa toppatakkia. Talvitakkien / http://www.takit.fi/talvitakki/ / mallit ovat vuosia pysyneet klassisina. -70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voi enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Koska käytät talvitakkia vuoden melkein jokaisena päivänä, onkin tämä merkittävä lohko tyyliäsi, ja mukavuuden lisäksi sinun kannattaa panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta.

Kaapissa itsellä onkin vieläkään heidän lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, minkä on mukava vetäistä päälle milloin vain, vain en oikein viihdy mutta sillä se on aika muodoton. Niin sekä menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy taas. mitä nykyisin mutta välissä käytin suvereenisti pilottia.

Tilasin / http://www.takit.fi/talvitakki/ / takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Eikä tämä kai oikeesti ees ole kovin lämmin. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Suomen ilmasto määrittelee monesti sen, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Tämä – http://www.takit.fi/talvitakki/ – onkin päivänselvä yhdistää arkeen kuin juhlaan sekä oikeastaan tämä on ainoa juhlallisempi talvitakki minkä omistan.

Talvitakit

Ajattelin kuitenkin uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin on tarpeen. Musta sekä kameli ovatkin klassisia värejä, minkä rinnalla nähdään nyt myös sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa. Suomen syksy on niin nopea, että kevyellä talvitakilla pärjää reippaan koko kauden. Noh sikäli nyt puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi se myöhään kuten ei milloinkaan.