Talvitakki luo tytöt, mahtava monipuolisuuden mahtavuus

Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja toiset julkkikset on valinneet. silloin kun ilmat viilenevät, onkin aika taas miettiä uuden talvitakin ostoa. Tuumataan vaatekaappia ja hengitetään vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna jahka Kossua ei saattaa enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. tämä on punainen. Mikäli aikaisemmin syys- sekä varsinkin talvitakin hankinta onkin tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, niin se ei todellakaan ole ollu asian laita tänä syyskautena.

Kenen valmistajan talvitakki tuo mahtaa olla?

Kolme vuotta silloinkaan ostin punaisen villakangastakin, jonka on mukava vielä, mutta… Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi onkin lämmin ja laadukas naisten talvitakki. Koska käytät talvitakkia vuoden jopa jokaisena päivänä, on tämä suuri osa tyyliäsi, sekä mukavuuden myös teidän kandee panostaa talvitakkiiin myöskin tyylikkyyden kannalta. Oh dear.

Viime syksynä olin taas jälleen kerran takkiostoksilla ja ostin kevyen, jälleen parkamallisen toppiksen. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia ja merkit naisellisia. Mutta mutta mennääs nyt näihin tän 12kk takkiostoksiin elikkä tän vuoden talvitakkeihin… takit.fi/talvitakki. Talvitakki voi olla silti kirkkaanvihreä, silloin tän ei välttämättä tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin.

Tämänhetkinen väljiä cocoon- ja boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Sukupuolten väliset erot tulevat myös reippaan esiin, jahka kysymys on talvivaatteista. Mikäs tämän mukavampaa, jotta täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Ajattelin vaikka uhrata tämän verran rahaa uuteen talvitakkiin, minkä tosiaankin on tarpeen. Pian olisivat aika ajatella talvitakin hankintaa. Käytännöllisyyden ei tarvitse mennä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, siinä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja. Eikä tämä kai oikeesti ees oo kovin lämmin.

Talvitakki netistä

Olkoonkin kauden trendiväri, kaipailee kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Mikäli kävelet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi onkin muutenkin juhlallisempi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat vai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. En kuulu niihin, jotka hankkivat kaapit täyteen eri sorttisia takkeja, mitä vaihdellaan fiilisten mukaan. Varmasti ihan helppoa, jospa palttoille on tilaa eteisessä.