Tehoaako Hypoxi kuntoiluun

Reisistä ainoastaan noin 0,5 senttiä, mutta toi vatsa olikin tämä ongelma-alue. Moni on testannut laihdutuskuureja sekä terveellistä elämäntapaa tuloksetta. silloin kun asiakas haluaa hoikistua sekä kiinteytyä, pelkkä Hypoxi-laitteiden käyttäminen ei riitä. (Hawaiin Iron Man on sijalla 14).

Hypoxi

Se varmistaa, että sykkeesi pysyy tietyllä tasolla, jonka on laskettu olevan optimaalinen rasvan polttoon. Kuuriin pitää yhdistää monipuolinen ja kevyt ruokailu. Lyhin hoitojakso onkin 12 kertaa, elikkä noin 4 viikkoa.

Jatkuva vaihtelu alipaineen ja normaalipaineen joskus parantaa verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Hypoxi on patentoitu menetelmä, joka teho perustuu matalasykkeisen liikunnan ja kehon ongelmakohtiin kohdistettavan vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmään.

Aika hatara tietämys. Konsultaatiossa kartoitetaan yksilöllisesti tavoitteet ja mahdollisen jakson pituus. HYPOXI -PAINONPUDOTUKSEN TULOKSET Lopetin edellisen Hypoxi-sessioni noin kaksi viikkoa silloin. Hypoxin  avulla pyritään eroon selluliitistä, ja menetelmän väitetään poistavan rasvaa myöskin sisäelinten ympäriltä. Madonnakin omistaa oman Hypoxin ja miettikää millaisessa kondiksessa henkilö on, Leino iloitsee. Hoitojen ohella yritin täytyy 500 kcal vajetta, vain käytössä se ei toteutunut.

Pääsen kokeilemaan ihopukua. Tämän pystyy myös katsoa Helsingin Aleksin Hypoxin studiolla treenatessa. On myös mahtvaa, jahka tietää, jotta yleisössä on joku varsinkin kannustamassa sekä valokuvaamassa. No, auttaako hoito muuta kuten keventämällä kukkaroa? Kuosmasen kokemukset ainakin oli tän verran asiallisia, että henkilö ajatteli jatkaa hoitoja.

Mitä Hypoxi on?

Mutta onkin syytä olla varuillaan – tämä saattaa olla hyvin häiritsevää! Mieleni vaelsi pois treenistä tiuhemmin kuin kerran, sekä tipahdin pois maksimirasvanpolttoalueeltani, minkä tekee koko treenistä ajanhukkaa. Ja kuin missä tahansa hyvässä treeniohjelmassa, koko idea onkin, että syöt hyvin, rajoitat sokeria ja alkoholia, sekä liikut ei-Hypoxi -päivinäsi. Kokeile pakaroitasi normaalin liikunnan päästä. Läski sekä selluliitti ovatkin etenkin naisen ikuisia vihollisia.

Kuntosaliohjelma tehdään tarpeitasi vastaavaksi sekä harjoittelua painotetaan ongelmakohtiin. Eli löysät housut, pitkähihainen t-paita,toppi, juomapullo,sisäpelikengät ja hikipyyhe. Joensuuhunkin vastikään rantautunut hoitomuoto perustuu matalasykkeisen liikunnan ja ilmanpaineen yhdistelmään, sekä kuukauden kestävän hoidon luvataan tuovan näkyviä tuloksia.

Kävin eilen ekaa kertaa testailemassa Hypoxia. Ja rehellisesti sanoen, nykyään kun katson taakse, niin totean, niin että jospa olisin pitänyt epäilykseni kurissa ja tiukentanut ruokavaliotani hiukan lisää, olisin voinut saavuttaa Hypoxilla vielä paremmat tulokset. Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma, vain myös terveysriski.

Parhaat tulokset saavutat jahka tuet HYPOXI-jaksoasi painonpudotuksella ruokavaliota keventämällä ja voit painosi putoamaan noin 2-3kg kuukauden hoitojakson aikana.