Category Archives: Laihdutus

Aikuisen laihdutus

Se on, jahka näytän ihan tavalliselta. Terveyttä edistävän painonpudotuksen tavoitteet saattavat olla yllättävän armollisia. Me ollaan kokeilleet lukuisia laihdutusvalmisteita, niin Suomessa myytäviä kuten myös ulkomailta hankittavia valmisteita. Kouluruokalassa meillä onkin erinomaisia tuoresalaatteja.

Ryhmä taikka laihdutuskaveri voikin lisätä motivaatiota. Ohjelma lahjoittaa sinulle vapauden päättää itse mitä syöt! Huomaat muutamassa päivässä mitä kandee syödä isompi määrä sekä jota vähemmän. Himo ei viriä. Mies ei avaa ainoatakaan tarjokasta, sillä hän tietää, mitä lähteet vastaavat.

Laihdutus on hankala tapahtuma

cross trainer), soutu, tanssiminen ja erilaiset joukkuepelit (jalkapallo, sähly, jääkiekko). Hitaasti kitkutteleva saa lihasmassan säästymään ja röökata hitaasti rasvaa. Oletko onnellinen työpaikassasi? Oletko onnellinen ammatissasi? Oletko onnellinen parisuhteessasi? Tiedosta tyytymättömyytesi syyt ja tee niille jotain.

Arghhh! Mulla onkin yksi työkaveri, jolla onkin samanlainen projekti ja henkilön kanssaan pystyn juttelemaan siitä asiasta. Noudatetaan siis käytännössä jotain mystistä “kuuria” ottamatta ensin selvää, mihin juttu perustuu, onko sillä mitään järkeä sekä onko tulos saletimmin haluttu.

Laihdutus keinot

Osa puolestaan onnistuu laihduttamaan, mutta tulokset eivät ole pysyviä. Mutta suunnittelen he aina etukäteen. Heidän rasvasolunsa tuottavat suuren määrän adiponektiiniä. Siitä osa tottakai voi olla hyötyliikuntaa. Kannustinryhmien jäsenistä 62 prosenttia pääsi tavoitepainoonsa, kun taas verrokkiryhmien osallistujista vaan 26 prosenttia saavutti tavoitteensa. Täyttämällä huolellisesti ruokapäiväkirjaa 1-3 viikon ajan, merkitsemällä siihen kaiken mitä syö sekä juo määrineen, sekä viemällä/tuomalla tän asiantuntijalle (ravitsemusterapeutti, Painonvartijoissa ryhmänohjaaja), saavat sekä ohjaaja että laihduttaja hyvää tietoa tästä joista kiikastaa.

Laihdutus nopeasti

Uudelle kymmenluvulle pääseminen on yleensä juhlan mesta (ja juhliahan voi esimerkiksi terveyskylpylässä, vaatekaupassa vai elokuvissa = ei ruoalla). Toinen heikkous peukalosäännössä on se, että se lupaa liian yksioikoisia ja nopeita tuloksia. Liikunnan lisäämistä tärkeämpää erityisesti laihdutuksen alkuvaiheessa onkin tehdä ruokaja juomavaliolle jotakin.

Nopea laihdutus

Pia kertoo että upea tulos ei sittenkään putkahtanut ilmaiseksi. Syö enemmän proteiinia elikkä lihaa, kalaa, kanaa, (vähärasvaisia) maitotuotteita, proteiinilisiä ja kohtuudella soijaa. Syvennä tietouttasi terveestä ruokavaliosta. Sääntö jättää huomiotta myöskin kehon kudosjakauman, silti sillä on energian­kulutuksessa oma tärkeä osansa.

Jos vastaavaan aikaan nostaa merkittävästi punttia joten ostaa lihasmassaa, mittanauhakaan ei välttämättä kerro koko totuutta. Sen alle EI SAA käydä. Voimaharjoittelun vaikutuksesta lihasten aineenvaihdunta kiihtyy ja he esittelevät välittömästi isommilta sekä kiinteämmiltä.

Nopea laihdutus

Kevin Hall moittii peukalosääntöä liian yksinkertaiseksi, mutta se olettaa, että elimistö käyttää kaloreita vakiomäärän. En voi mitään aamulla alas, valittaa usea. Mutta kukin tyylillään tietty. Syyllisyys sekä morkkis sekoittavat silti tietoisen syömiskontrollin tavalla elimistön viestejä, muun muassa tämän kykyä laskea kaloreita.

Laihdutus  nopeasti

Syön myös kalaa, lammasta, riistaa sekä poroa ja vähän omatunto kolkuttaen kanaa sekä kalkkunaa. Toinen syy onkin myöskin tämä, että ruoka alkaa maistua paremmalta, täten sitä syödään mielellään lisää, sanoo synnytysten sekä naistentautien erikoislääkäri Teija Alanko. Jännääminen ei kuitenkaan loppunut kuvausten päättymiseen., ainoastaan oman jakson näkemistä sai odotella kevääseen saakka. Joka tapauksessa tällä laskutavalla päästään liikkeelle.

Itsetarkkailu voi aikaan uusia ratkaisuja. Tätä onkin selitetty siinä, että aineenvaihdunta onkin hidastunut eikä elimistö enää hyödy kalorivajeesta. Onnistunut laihduttaminen myöskin nostaa itsetuntoa, jeesaa nauttimaan enemmän liikunnasta ja isompi määrä motivaatiota pitämään painon jatkossakin normaalilukemissa. Laihduttaessa myöskin liikutaan enemmän, jolloin hikoillessa menetetään nesteitä.

Laihdutus vai ruokavalio

Pilko valmiiksi jääkaappiin porkkanatai lanttusiivuja, minitomaatteja tai omppuviipaleita. Joillekin positiivisuus onkin luonnonlahja, vain ilman tällaista lahjaa jääneet saattavat myös kehittää ja harjoitella omaa positiivisuuttaan. Muista merkitä myöskin juomat! Hyvä tapa hillitä ahmista, ja liian suurien annosten syömistä, on asettaa ruoka pienemmälle lautaselle.