Category Archives: Takki

Takki

Takit on äidinkin mielestä olleet huippuostos, sillä heitä on helppo kombinoi sikäli rentoon piha-asuun kuin siistimpäänkin menoon kaupungille. Myös luumun- ja viininpunainen sekä malvansävyt ovatkin pinnalla, he hurmaavat varsinkin juhlapukeutumisessa. Ei ollut kyllä iisiä löytää takkia kaupoista, koska olenkin tarkka päällyskankaan sekä takin pituuden suhteen.

Omaa tallia sekä kahtakymmentä ratsuhevosta ei just nyt satu olemaan, vain jospa otan vaikka lokin kikkareesta hittiä tuolla kadulla, sikäli pidän aivan varmasti mielessä. www.takit.fi. Tämä käsitettiin olevan minulle silloin suunnilleen sen verran kuten sama ois euroissa nykyisin. Helmiä, timantteja, värejä, muotoja…valinnan varaa riittää.

Oversize-mallinen kipparitakki on rento ja boheemi asuvalinta, jossa maskuliiniset linjat onkin viety äärimmilleen. Lisäksi tulevan sesongin trendeihin kuuluvat ruutukuosit, ainakin rohkeina ja suurina pintoina. Tämän tyylinen, vain tummansininen. Tätä on tässä jo etenkin viimeiset pari vuotta metsästetty nimenomaan nykyisin ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tuohon asti ne on varsinkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, jahka pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei ees tulevalle talvelle pakosti ois.

Vielä 70-luvulla kankaat ja vaatteet tehtiin kestämään, kunnes halpatuotanto alkoi yleistyä. Chanel tää kevään mallistossaan terveisiä 1960-luvulta ihastuttavalla tavoin. Nyt jahka hain interwebistä tämän tiedon paikassa pitävyyttä, en löydä mistään tietoa.

Mikä takki kysely

Ne on olleet käytössä melkeinpä päivittäin, silloin pojat itsekin pitävät niistä kovasti. Sopii varsinkin pitkille ja hoikille. Näppäräsorminen virkkaa itse uniikin somisteen. Sen väri on ihmeellinen. Mutta tossa kuvassa missä on huppu sikäli näkyy vähän todellista väriä. Jos klassinen trenssi tuntuu tylsältä, valitse klassikosta nahkainen versio.

Samoin myöskin pitsiä kannattaa hyödyntää oman tyylin mukaisesti joko yksityiskohtana huiveissa ja koruissa taikka laajempina pintoina puseroissa, tunikoissa sekä hameissa. Irtohuppu, kännykkätasku sekä kiva hihatasku ovat plussaa. Takki käy tismalleen lenkkareitteni sävyyn ja fiilikseen. Tuli mieleen myöskin David Bowie- levyni, jotka ensimmäinen poikaystäväni varasti.

Takki netissä

Postauksessa onkin mainio kommentti pesunkestävältä Barbour-fanilta, käykääpä lukemassa! Hankinta onkin osoittautunut nappivalinnaksi lämpimyytensä sekä sateen-ja tuulenpitävyytensä johdosta. Minulla oli monta vuotta nätti samettijakku, joka kankaassa käsitettiin olevan huonekalukankaita muistuttava kasvikuvioinen hillitty kuosi (ruskea, vihreä, musta). Talvitakkien merkit ovatkin vuosia pysyneet klassisina.

takit.fi – >Takit netissä

Takki http://www.takit.fi/ on tosi upea takaa. Päähän hengitetään joko retro karvareuhka tai veikeä tupsupipo.

Takkeja blogi

Näppäräsorminen virkkaa itse uniikin somisteen. Etsin tätä aika pitkään, vaan olin vaikka jättää tän taakseni kauppaan. Halvat takit on suunniteltu sekä tuotettu kestämään yhden sesongin ajan. Monikäyttöisyyttä enemmän myöskin reippaan pelkistetty kaula-aukko, johon voi tätä jotain erilaisin asustein. Takkimuoti on erilainen, jahka verrataan esimerkiksi Kouvolaa tai Pariisia, vaan henkilön mielestä ihmiset ovatkin vieläkään entistä valveutuneempia ja vaativampia.

Vetoketjukiinnitys on myöskin harkitsemisenarvoinen taskut: esittelevät taskut ylös sekä huomaamattomat, lihottamattomat taskut takin alaosaan Päärynävartaloinen välttää takin valinnassa kapealinjaiset takit, jotta lantio on leveä jospa lantio onkin hyvin leveä, lantion yläpuolelle jäävä takkimalli pullauttaa lantion esille poikkiraidat ja ruudut lantiolla alhaalta pussimaiset tai leveät hihat hihojen kiristysnauhat, rusetit yms.

Ostin tän uffista pitkään sitten, nimenomaan jahka olin alkanut tapailla miestäni. Takin alpakanvillakangas onkin kaksivärinen sekä takkia kääntämällä vaihdat myös takin väritystä. Värit vaihtelevat koko syksyn väriskaalan mukaisesti, vaan katukuvassa musta sekä harmaa käy varmemmin olemaan vallitsevia. Syksyn ja talven takkimuoti onkin persoonallista ja monikäyttöisiä, sinun tulee vaan löytää itsensä tyylisi sopivin.

Talven trendikkäin takki onkin parka-takki. Kolme muotikautta putkeen miesten muoti ei ole liikkunut askeltakaan eteenpäin. Tämä takit.fi/ onkin harmahtavan vihreä. Varsinkin ylärivin tummemman ruskea on aika nami 😛 Tänään laukulla voi räväyttää! Muistin myöskin, jotta omastakin laatikosta löytyy muutama musta käärmekuosinen laukku, enpä vain oo pitkään aikaan käyttäny.

Olihan tämä, ja osoittautui, jotta takki poistuu mallistosta sekä on -50% alennuksessa. Ja silloin tämä ilosanoma loppujen lopuksi takkiin liittyen. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi sekä sametti. Kauluksettomat, polvipituiset takkijakut esiintyvät hienostuneen hillityin kuosein. Syystakkia etsin vuosikausia, että halusin, jotta takissa olisi jokin kuosi, korostetut saumaompeleet tai muu piristävä efekti. Näytöskuvien muuntaminen arkipukeutumiseen pystyy kuitenkin joskus tuntua hankalalta.

Takki ei istu kauniisti, jospa selän pituus on väärä. joka tapauksessa mie olenkin yleensä suosinut pidempiä takkeja, että he lämmittävät pidemmältä matkalta. Housut on rennot ja huolettomat, minkä vuorokauden vaate. Seuraavan takin yhteydessä teen silloinkaan he ompeluopasteet.

Takit

Saumoista pitää löytyä kunnon liimaus. Sitten pesin marseillesaippualla äärimmäisen maltillisesti kylpyammeen pohjalla varoen venyttämästä vai vanuttamasta hiukkaakaan. Pienet yksityiskohdat, koristeet ja ompeleet tekevät suuristakin takeista istuvia sekä näyttäviä. Paksut neuleet sekä kuluneet farkut, joko pillit taikka lahkeesta käärityt boyfriendit, sekä matalakorkoiset saappaat tai maiharit kuuluvat tähän stailiin.

Ruotsiin muuttomme tähden meitsin pitää ostaa oikein paksu toppatakki tana syksyna, silla Ruotsissa talvi on paljon kylmempi kuin Englannissa. Sukupuolten väliset erot saapuvat myös hyvin esiin, jahka kysymys onkin talvivaatteista.

Takki netissä

Inspiroidu miesten muodista Tänään naisetkin saattavat löytää vaikutteita pukeutumiseensa miesten muodista. Heitin toisin sanoen haaveet nahkahihaisen takin löytymisestä ihan jo suosiolla mielestäni. Tweedkankaat, ruutukuosit ja jaksavat pinnat tuovat lisä potkua perusmalliin.

Taitaa tarkoitan se kymmenen kilsaa kävelyä olla riittämiin yhdeksi sateiseksi päiväksi. Naisten neuletakkiin kuuluvat monesti avatut hihat ja huppu. Givenchyn paljettijakku osoittaa sähäkältä sortsien seurassa, vaan myöskin kuluneet farkut käyvät nätisti kiiltävän ihanuuden kanssa. Sen sävy onkin ihmeellinen. Näppärä voikin myös valmistaa takin itse.

Kengissä saappaat palaavat taas talven tullen ja myös niissä nähdään eläinmaailman kuoseja. Kaikilla netistä tilattavilla tuotteilla on lain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus, elikkä saat hyvillä mielin tilata uuden sekä upean vaatekappaleen tai asukokonaisuuden. Lyhennä hihat sesongin hittipituuteen ja jätä reunat huolittelematta.

Takkeja

Jimi Hendrix, Jan Garbarek, Steve Reich ja hieman noloina tunnustamme myös Lenny Kravitzin. Takki on normaalisti ulkona pidettävä yläruumiin peittävä vaate, joka ajatuksena on pääasiassa täytyy yläruumis lämpimänä. Plus, sitä lyhyttä voi myöskin keltaisena. Tässä Fashion Unitin tarjoilema kurkistus uusiin trendeihin, olkaa hyvä! Värit tuovat alkavan syksyn sekä vuoden vaatemuotiin yllätyksiä, sillä tänä vuonna murrettujen, klassisten syysvärien rinnalla nähdään myös kesäpukeutumisesta tuttuja kirkkaita värejä, kuin turkoosia sekä pinkkiä ja kuluneena kesänä hitiksi noussutta oranssia.