Vihreä Kahvi

Tämä kokonaisuus auttaa syömään vähemmän sekä napostelemaan vähemmän ja se piristää myös tosi tehokkaasti. 16:sta testattavasta kuusi, tai 30 %, käsitettiin olevan painoindeksiltään tutkimuksen lopussa terveellisen painon rajoissa.

-helteestä huolimatta ei päänsärkyä, mitä normaalisti (vaikka miten yrittää vettä ja vichyä juoda). Mutta paahdetussa kahvissa klorogeenihappoa onkin myös huomattavia määriä, eikä se oo nestemmäinen aine jota vain vihreästä kahvista löytyy. Kirsin mukaan terveen ihmisen verensokeri ei ensinnäkään heittele sikäli, että tätä pitäisi erikseen kapseleilla tasoittaa. Myyjä mainitsi, niin että purkit viedään käsistä ja usea tilata jo kolmatta purkkiaan.

Vihreä kahvi auttaa laihtumaan

Kirsi muistutti, jotta jokainen markkinoiden laihdutuspillerit eivät oo ensinnäkään vaarattomia. Sen sijaan kahvipavut kuivataan,kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu ja aukeaa. Useimmat vihreän kahvin käyttäjät alkavat saada tuloksia ja huomaavat eron painossaan taikka kehon ympärysmitassaan näin 4 viikon aikana. Ravintolisä ei korvaa monipuolista sekä terveellistä ruokavaliota.

Se estää glukoosin imeytymistä suolistosta sekä tämän varastoitumista rasvana rasvasoluihin. Ja kilokaloreita laskeville tiedoksi, että yhdessä kupissa vihreää kahvia onkin noin 35 kilokaloria. Vihreä kahvi vaikuttaa olevan klassinen ihmeterveystuote, mikä tehosta ei oo ainakaan vieläkään näyttöä.

Vihreä kahvi laihduttaa

Kapseleiden sisältämä vihreä kahvi –uute vauhdittaa aineenvaihduntaa sekä tasoittaa verensokeria. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. Yksi kuppi nautitaan aamuisin noin vartti ennen aamiaista.

Kliiniset testit on osoittaneet, jotta laitteiden yhdistäminen yllä mainitulla tavoin kohentaa tuloksia melkein 40%:llä! Tällä hetkellä viikko nautittu kahvista sekä myöskin tabletin olen ottanut päivittäin.  Vihreän kahvin kohdalla tällainen termi onkin vaikuttava ainesosa, klorogeenihappo. Tuotteen väitetään tasoittavan verensokeria sekä hidastavan sokerin imeytymistä ravinnosta elimistöön.

Pieni surffailu netissä myöhemmin paljasti tosin, niin että Pugatšova onkin laihtunut milloin minkäkin kuurin ja valion vaikutuksesta, riippuen sivustosta ja sen tuottajasta… Söin vihreä kahvi -kapseleita maksimisuositusmäärän, 4 viikon ajan.